I. Casillasas pagerino visų laikų Čempionų lygos rekordą

Ikero Casillaso atstovaujamo "Porto" klubo kelionė UEFA Čempionų lygoje baigėsi aštuntfinalio etape, tačiau legendinis Ispanijos rinktinės vartų sargas įsirašė į šio turnyro istoriją.

"Porto" atsakomajame aštuntfinalio susitikime kovėsi su Turino "Juventus", tačiau portugalams antrą kartą iš eilės nepavyko pasipriešinti italams ir pastarieji bendru rezultatu 3-0 žengė į kitą etapą.

I. Casillasui šios rungtynės, žinoma, nebuvo pačios sėkmingiausios dėl komandos pasirodymo, tačiau ispanas pagerino visų laikų rekordą - jis tapo daugiausiai šiame turnyre rungtynių sužaidusiu futbolininku.

I. Casillasas pralenkė "Milan" legendą Paulo Maldini, kuris savo karjeros metu Čempionų lygoje sužaidė 174 rungtynes. "Real" klubo legenda šį skaičių peržengė ir dabar savo statistikoje turi 175 mačus.

Ispanijos futbolo ikona Čempionų lygoje debiutavo 1999-2000 metų sezone ir jau savo pirmajame sezone tik sulaukęs 19 metų padėjo "Real" komandai turnyro finale rezultatu 3-0 nukauti "Valencia".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">175 - Iker Casillas will be the player with the most appearances in European competitions, overtaking Paolo Maldini (174). Legendary. <a href="https://t.co/1ODDymcSeZ">pic.twitter.com/1ODDymcSeZ</a></p>&mdash; OptaJose (@OptaJose) <a href="https://twitter.com/OptaJose/status/841725014089072641">March 14, 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>