I. Casillaso karjera gali pakrypti į Italiją

Kontrakto su "Porto" klubo nepratęsiantis legendinis 36-erių metų Ispanijos rinktinės vartininkas Ikeras Casillas gali pasiryžti naujiems karjeros iššūkiams.

Italijos spauda teigia, kad Madrido "Real" klubo legenda gali atvykti į "Serie A" pirmenybes ir tapti "Napoli" ekipos vartininku. Pasak vietinio radijo, "Napoli" klubo atstovai jau susisiekė su I. Casillasu agentu ir aptarė galimą persikėlimą.

Vis dėlto I. Casillaso atvykimas į "Napoli" priklausys nuo jo tautiečio Pepe Reina, kurio ateitis Italijos miesto ekipoje nėra visiškai aiški. "Serie A" trečios vietos nugalėtojai artimiausiu metu susitiks su P. Reina ir išspręs visus neaiškumus.

Tačiau kaip nurodo kiti Italijos šaltiniai, "Napoli" su P. Reina nori išsiskirti dėl jo amžiaus (35 metai), todėl būtų itin keistas žingsnis įsigyti I. Casillasą, kuris yra net metais vyresnis.

Vis dėlto abejoti I. Casillaso sugebėjimais "Napoli" vadovams nėra dėl ko - praėjusį sezoną "Porto" klube vartų sargas per 43 susitikimus 23 kartus savo vartus išsaugojo "sausus".

Be to, buvęs Ispanijos rinktinės vartininkas neseniai atskleidė, kad turi sulaukęs pasiūlymų iš Ispanijos, tačiau dėl pagarbos "Real" klubui į tėvynę sugrįžti nesiruošia.