Į konfrontaciją su sirgaliais stojęs "Everton" puolėjas buvo pašalintas iš beprotiškų rungtynių (VIDEO)

Vakar vykusios draugiškos rungtynės tarp Turkijos bei Tuniso buvo kupinos įvykių. Tarp jų - raudona kortelė Cenkui Tosunui.

Liverpulio "Everton" puolėjas antrojo kėlinio pradžioje savo komandą išvedė į priekį nuo 11 metrų žymos, bet visai netrukus rezultatą išlygino Anice'as Badri.

Būtent po pastarojo smūgio aikštėje prasidėjo tikra drama, kuomet Tosunas paliko aikštę bei stojo į konfrontaciją su varžovų sirgaliais.

Turkijos žiniasklaida praneša, jog 26-erių metų futbolininkas tokių veiksmų ėmėsi dėl to, jog fanai leido fejerverkus į jo šeimos narius, kurie buvo atvykę stebėti rungtynių.

Nors snaiperis pats į tribūnas neįžengė, jo rodomi gestai sirgaliams nebuvo patys maloniausi, tad mačo teisėjas nusprendė jį pašalinti iš aikštės.

"Kai atsisukau, pamačiau ginčą su mano tėvu", - po mačo pasakojo Tosunas. "Visos istorijos nežinojau. Pasakiau jiems, kad jie buvo neteisūs ir manęs neverti."

"Charakteris yra svarbesnis už futbolą. Tai buvo nepriimtinas gestas. Aš atsiprašau. Garantuoju, jog taip daugiau nenutiks."

Tunisas 79-ąją minutę buvo perėmęs susitikimo kontrolę po Ferjani Sassi įvarčio, bet galiausiai rezultatą dar kartą išlygino Caglaras Soyuncu. 

Po šio epizodo aistruoliai dar ir pradėjo plūsti į aikštę.

<iframe width="500" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/6AO5GqmF-T4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Everton striker Cenk Tosun sent off after confronting a fan during Turkey’s friendly defeat against Tunisia <a href="https://t.co/oo7H5Nbl4k">pic.twitter.com/oo7H5Nbl4k</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/EFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EFC</a></p>&mdash; Richard Buxton (@RichardBuxton_) <a href="https://twitter.com/RichardBuxton_/status/1002641724710084609?ref_src=twsrc%5Etfw">June 1, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...