Į kovą dėl A. Griezmanno stos ir "Chelsea"

Nors Madrido "Atletico" treneris Diego Simeone neseniai kalbėjo, jog klubo žvaigždė Antoine'as Griezmannas gali priimti kokį tik nori sprendimą dėl savo ateities, "Manchester United" sulaukė ir prastų žinių.

"Raudonųjų velnių" ekipa jau nuo vasaros yra laikoma favorite įsigyti Prancūzijos rinktinės puolėją, tačiau dabar, anot Anglijos dienraščio "The Sun", į kovą dėl jo parašo nusprendė įsitraukti ir Londono "Chelsea".

Jose Mourinho šiuo 26-erių metų futbolininku itin žavisi, o "Man United", pasak šaltinio, iš tiesų jau yra kiek pažengęs derybose. Visgi, "aristokratų" strategas Antonio Conte mato Griezmanną kaip pagrindinį tarpsezonio taikinį.

Pagrindinis "Chelsea" pranašumas prieš konkurentus - šiuo metu jau beveik garantuotas "Premier" lygos titulas bei žaidimas UEFA Čempionų lygoje, kurios "United" gali nepasiekti.

Kokia gali būti Griezmanno perėjimo kaina, kol kas neaišku. Tiesa, šį sezoną per 40 rungtynių įmušti 22 įvarčiai bei atlikti 11 rezultatyvių perdavimų byloja, kad ji bus tikrai nemaža.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...