I. Wrightas: M. Salah situacija panaši į P. Coutinho, o kuo ji baigėsi - visi žinome

Buvęs garsus Anglijos rinktinės žaidėjas Ianas Wrightas džiaugiasi, kad "Liverpool" savo gretose turi tokią super žvaigždę kaip Mohamedą Salah, tačiau pripažįsta, kad "raudonieji" gali sulaukti tokio paties scenarijaus kaip su Philippe Coutinho.

Už 35 mln. svarų sterlingų į "Liverpool" praėjusią vasarą atvykęs egiptietis šį sezoną yra antras rezultatyviausias žaidėjas visoje Europoje - jo sąskaitoje jau 36 įvarčiai, todėl į jį dėmesį atkreipė visi turtingieji Europos klubai.

"Aš turiu siaubingą nuojautą, kad "Liverpool" anksčiau ar vėliau turės tą pačią situaciją kaip su Coutinho", - sakė I. Wrightas. - Mes matėme kuo visa ši istorija baigėsi - brazilas už 145 mln. eurų išvyko į "Barcelona".

"Nemanau, kad reikėtų kelti klausimus, ar Mo Salah gali tokius rezultatus pademonstruoti ir kitais metais - tai yra akivaizdu. Pagrindinis klausimas yra tai, ar jis nori ir toliau vilkėti "raudonųjų" aprangą, ar visgi nori išvykti į "Real".

Net neabejoju, kad "Real" artimiausiu metu perkonstruos savo sudėtį, o Salah akivaizdžiai bus jų pagrindinis taikinys. Nors ir "Liverpool" darys viską, kad šis žaidėjas liktų jų gretose, tai bus mūšis, kurį jiems laimėti bus itin sunku", - pridūrė buvęs futbolininkas.