I.Casillasas pasirengęs ir kitą sezoną ginti "Real" vartus

Madrido „Real“ klubas pirmadienį atleido trenerį Carlo Ancelotti ir vartininkas Ikeras Casillasas prabilo apie pyktį ant italo.

I.Casillasas po traumos, kurią patyrė dar paskutiniame Jose Mourinho sezone „Real“ komandoje, prarado pirmojo vartininko vietą ir ją užleido Diego Lopezui

Kai pasikeitė treneris, I.Casillasas vis tiek liko antruoju „Real“ vartų sargu. I.Casillasas teigė, kad pyksta ant trenerio dėl tokios situacijos.

„Šis klubas reikalauja daug ir valdyba priėmė geriausią sprendimą. Dėkoju C.Ancelotti už tai, ką jis padarė dėl manęs. Metai nebuvo lengvi ir aš pykau, nes jis neleido man daug žaisti. Bet tai – puikus žmogus“, – sakė I.Casillasas.

34 metų vartų sargas teigė, kad liks „Real“ klube ir kitą sezoną. Anksčiau buvo daug kalbų, kad „Manchester United“ vartininkas Davidas de Gea atsidūrė „Real“ taikiklyje. I.Casillasas tikina, kad be kovos pasiduoti neketina.

„Esu tikras, kad būsiu čia ir kitą sezoną. Negaliu įsivaizduoti kito varianto. Noriu čia baigti karjerą, – sakė I.Casillasas. – Jeigu čia nesiseks, aš išvyksiu, bet dabar jaučiuosi gerai ir esu stiprus. Aš ateinantį sezoną pasitiksiu taip, lyg tai būtų pirmasis.“

I.Casillasas per šį sezoną padarė gana rimtų klaidų ir „Real“ sirgaliai jį už tai ne vieną kartą nušvilpė.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...