"Inter" nugalėjo "Sampdoria" bei pakilo į "Serie A" viršūnę (VIDEO)

Kol kitose šalyse šį vakarą vyksta kovos dėl taurių, Italijoje prasidėjo 10-asis nacionalinių pirmenybių turas. Pirmajame jo mače, vykusiame "San Siro", susitiko Milano "Inter" bei Genujos "Sampdoria".

Nors svečiai favoritais laikytiems "nerazzurri" dominuoti neleido, pastarieji geriau išnaudojo progas, kurių susikūrė taip pat daugiau.

"Madų sostinės" futbolininkus į priekį jau 18-ąją minutę išvedė Milanas Škriniaras, kuriam kamuolį galva po Antonio Candrevos pakelto kampinio numetė Matiasas Vecino. 

Jau pirmaujant "Inter" kuriam laikui perėmė iniciatyvą ir visa tai baigėsi kapitono Mauro Icardi įvarčiu po Matiaso Silvestre klaidos. Argentinietis 40-ąją minutę galėjo įmušti dar kartą, tačiau tuomet pataikė į virpstą.

Dublį į savo sąskaitą Icardi įsirašė po pertraukos, kai jam iš krašto tiksliai asistavo Ivanas Perišičius. Rezultatui tapus 3-0 dvikovos nugalėtojas jau tapo aiškus.

Nepaisant to, "Sampdoria" futbolininkai dar sugebėjo varžovams įnešti panikos. Jeigu 64-ąją minutę atsilikimą sušvelninęs Dawidas Kownacki iš pirmo žvilgsnio nieko nepakeitė, Fabio Quagliarellos įvartis antrojo kėlinio pabaigoje leido svečiams pagalvoti apie lygiąsias.

Galiausiai, visgi, savų sirgalių akivaizdoje triumfavo "Inter" klubas, kuris bent iki rytojaus pakilo į pirmąją turnyrinės lentelės vietą. Luciano Spalletti auklėtinių aplenktas "Napoli" išvykoje susikaus su "Genoa".

Rezultatas:

"Inter" 3 - 2 "Sampdoria"
[1-0] 18' Milan Škriniar
[2-0] 32' Mauro Icardi
[3-0] 55' Mauro Icardi
[3-1] 64' Dawid Kownacki
[3-2] 85' Fabio Quagliarella

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10675462" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>