"Inter" sporto direktorius: Icardi - neparduodamas

Anot Milano "Inter" sporto direktoriaus Piero Ausilio, "madų sostinės" klubas neketina parduoti Mauro Icardi ir nori aplink jį lipdyti komandą.

Argentinietis su išvykimu siejamas bene visą šią vasarą, o favoritu jį įsigyti yra laikomas su Gonzalo Higuainu artimiausiu metu atsiveikinsiantis "Napoli". 

Be to, šios kalbos dar labiau suintensyvėjo, kuomet snaiperis nepasirodė draugiškose rungtynėse prieš "Paris Saint-Germain". Priminsime, kad juo taip pat domisi Londono "Arsenal".

"Icardi liks "Inter", mūsų pozicija yra visiškai aiški", - Ausilio pasakojo Fcinternews.it. "Tai nėra pinigų klausimas, mums nerūpi, ką "Napoli" gali pasiūlyti."

"Mūsų planas šią vasarą yra sustiprinti "Inter", taigi, kad tą padarytume, turime išlaikyti Icardi bei kitus savo geriausius žaidėjus nepriklausomai nuo to, kokie bus pasiūlymai. Icardi sutartyje išpirka nėra numatyta, o mes jo parduoti nenorime - tai paprasta."

"Tarp mūsų ir Icardi jokių problemų nėra, jis dirba labai sunkiai. Jis yra su mumis jau ne vienerius metus bei tapo komandos, turinčios šlovingą praeitį, kapitonu. Mes visuomet atsižvelgdavome į jo poreikius ir atnaujindavome kontraktą tinkamu metu."

"Tai, jog jau įsigijome tris tarptautinės klasės žaidėjus, prisimena mažai žmonių. Įsigysime jų dar daugiau."

Šią vasarą Milano "Inter" pirkiniais tapo Caneras Erkinas, Everas Banega bei Crisitanas Ansaldi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...