"Inter" svečiuose palaužė "Hellas" ir toliau lipa "Napoli" ant kulnų (VIDEO)

Treneris Luciano Spalletti neseniai kalbėjo, kad Milano "Inter" yra gali triumfuoti Italijos pirmenybėse, o jo auklėtiniai savo pajėgumą šį vakarą parodė aikštėje. Jie paskutiniajame 11-ojo turo mače susitiko su Veronos "Hellas".

Priešininkų tvirtovėje, tiesa, lengva nebuvo. "Nerazzurri" netgi aiškiai pirmaudami svarbiausiose statistikos kategorijose palaužė varžovus tik rezultatu 2-1.

Pirmąjį įvartį svečiams jau įpusėjus pirmajam kėliniui po puikaus Antonio Candrevos perdavimo iš krašto įmušė Borja Valero. Tiesa, sužaidus beveik valandą po vartininko Samiro Handanovičiaus pražangos prieš Alessio Cerci buvo skirtas 11 metrų baudinys. Tada pusiausvyrą rungtynėse atstatė Giampaolo Pazzini.

Ji vis dėlto laikėsi neilgai - 67-ąją minutę "Inter" futbolininkams persvarą vėl suteikė tolimu smūgiu pasižymėjęs Ivanas Perišičius. Kaip paaiškėjo vėliau, kroato šūvis buvo lemiamas.

Jo dėka "madų sostinės" vienuolikė toliau lieka antrojoje turnyrinės lentelės vietoje bei tašku lenkia "Serie A" pernai eilinį kartą laimėjusį Turino "Juventus".

Rezultatas:

"Hellas" 1 - 2 "Inter"
[0-1] 36' Borja Valero
[1-1] 59' Giampaolo Pazzini (iš 11 metrų baudinio)
[1-2] 67' Ivan Perišič

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/10690069" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

<!-- BEGIN of Soccerway widget HTML fragment  -->

<!-- Personal code for this widget: 6jnnvtu601XXijytn -->

<iframe src="http://widgets.soccerway.com/widget/free/classic/competition/13/#d=500x450&f=table,table_colmp,table_colmw,table_colmd,table_colml,table_colgf,table_colga,results,fixtures,scroll&cbackground=ffffff&ctext=3a5c02&ctitle=4d7a01&cshadow=dcdbdb&cbutton=A3BA60&cbuttontext=3A5C02&chighlight=4D7A01&tbody_family=Tahoma,Geneva,sans-serif&tbody_size=9&tbody_weight=normal&tbody_style=normal&tbody_decoration=none&tbody_transform=none&ttitle_family=Impact,sans-serif&ttitle_size=13&ttitle_weight=normal&ttitle_style=normal&ttitle_decoration=none&ttitle_transform=none&ttab_family=Tahoma,sans-serif&ttab_size=9&ttab_weight=normal&ttab_style=normal&ttab_decoration=none&ttab_transform=none" width="500" height="450" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></iframe>

<!-- END of Soccerway widget HTML fragment -->

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...