Intriga grįžta: "Barcelona" netikėtai prarado taškus Gran Kanarijoje (VIDEO)

Ispanijos "La Liga" pirmenybėse ketvirtadienį sužaistos paskutinės trejos 26-ojo turo rungtynės.

"Barcelona" išvykoje susigrūmė su "Las Palmas" vienuolike. Katalonai pirmajame kėlinyje įgijo pranašumą, tačiau Gran Kanarijos ekipa sugebėjo iškovoti lygiąsias ir atimti itin brangius taškus iš varžovų.

21-ąją minutę puikiu baudos smūgiu svečius iš Barselonos į priekį išvedė Lionelis Messi, tačiau antrojo kėlinio pradžioje į "Barcos" vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys.

Įdomu tai, kad katalonai 11 metrų baudinį prie savo vartų užsidirbo pirmą kartą per dvejus metus Ispanijoje. Jonathano Calleri koja nesudrebėjo ir pastarasis puikiu smūgiu išlygino rezultatą.

Per likusį laiką "Barcelona" komandai buvo itin sunku atsitiesti - "Las Palmas" užtikrintai gynėsi ir patys turėjo pavojingų išbėgimų į ataką.

"Barcelona" komandai tai buvo trečiosios lygiosios per paskutines penkias rungtynes Ispanijos pirmenybėse. Katalonų pranašumas prieš Madrido "Atletico" ištirpo iki 5 taškų, o būtent šių dviejų komandų tarpusavio akistata įvyks artėjantį savaitgalį.

Kitoje dvikovoje Sevilijos "Real Betis" ir San Sebastiano "Real Sociedad" išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis, o "Alaves" pačioje susitikimo pabaigoje palaužė "Levante".

Rezultatai:

"Las Palmas" 1 - 1 "Barcelona"
21' [0 - 1] L. Messi
48' [1 - 1] J. Calleri (11 m. baudinys)

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/fMU6ZvKT3X4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

"Real Betis" 0 - 0 "Real Sociedad" (VIDEO)

 

"Alaves" 1 - 0 "Levante"
90' [1 - 0] V. Laguardia
29' Chema ("Levante") pašalintas iš aikštės
32' M. Garcia ("Alaves" nerealizavo 11 m. baudinio

 

Turnyrinė lentelė: