Intriguojančioje "Borussia" ir "Real" dvikovoje - lygiosios, "Juventus" ir "Tottenham" iškovojo pirmąsias pergales (VIDEO)

Antradienį vakare UEFA Čempionų lygoje prasidėjo antrasis grupių etapo turas. Jame sužaistos aštuonerios E-H grupių rungtynės.

Bene įdomiausia dvikova įvyko "Signal Iduna Park" stadione, kuriame susigrūmė Dortmundo "Borussia" ir Madrido "Real" futbolininkai. Po permainingos kovos nugalėtojas Vokietijoje nepaaiškėjo - komandos išsiskyrė lygiosiomis rezultatu 2-2.

Nuo rungtynių pradžios aikštėje virė atkakli kova ir greitas futbolas. Iš pradžių su kamuoliu daugiau laiko buvo svečiai iš Madrido, tačiau vėliau šeimininkai perėmė iniciatyvą ir kūrė daugiau pavojingų progų.

17-ąją minutę žiūrovai išvydo pirmąjį įvartį. Cristiano Ronaldo po Garetho Bale'o perdavimo pasiuntė kamuolį į vartų tinką ir išvedė "Real" į priekį.

"Borussia" po praleisto įvarčio kūrė dar daugiau atakų, tačiau visas jas atrėmė varžovų gynėjai ir Keyloras Navasas. Vis dėlto 43-ąją minutę šeimininkai pasiekė išlyginamąjį įvartį, kai po neužtikrintai atmušto K. Navaso kamuolio pasižymėjo Pierre'as-Emerickas Aubameyangas.

Antrajame kėlinyje vyravo panašus futbolas, nors kiek agresyvesni puolime jau buvo "Real". 68-ąją minutę Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai vėl įsiveržė į priekį. Karimo Benzema smūgiuotas kamuolys pataikė į virpstą, o jau atšokusį kamuolį iš kelių metrų į vartų tinklą pasiuntė Raphaelis Varane.

"Borussia" su pralaimėjimu neketino susitaikyti ir spaudė varžovus. Galiausiai 87-ąją minutę galingą smūgį atlikęs Andre Schurrle padėjo savo komandai iškovoti lygiąsias ir vieną tašką.

Kitose F grupės rungtynėse Lisabonos "Sporting" pranoko "Legia" ir džiaugėsi pirmąja pergale. "Borussia" su "Real" turi po keturis taškus ir yra grupės lyderiai.

E grupėje Londono "Tottenham" po Heungo-Mino Sono įvarčio 71-ąją minutę iškovojo pergalę prieš Maskvos CSKA, o "Monaco" pačioje rungtynių pabaigoje išplėšė lygiąsias prieš Lėverkuzeno "Bayer".

G grupėje "Kobenhavn" savo žiūrovų akivaizdoje nepaliko jokių vilčių "Club Brugge" ekipai ir sutriuškino rezultatu 4-0. Kitose rungtynėse "Leicester City" po Islamo Slimani įvarčio šventė pergalę prieš "Porto" ir su 6 taškais yra grupės lyderiai.

H grupėje pirmąsias pergales iškovojo Turino "Juventus" ir "Sevilla". Massimiliano Allegri auklėtiniai rezultatu 4-0 sutriuškino Zagrebo "Dinamo", o "Sevilla" minimaliu skirtumu pranoko "Lyon".

Rezultatai:

E grupė

CSKA 0 - 1 "Tottenham"
71' [0 - 1] H-M. Son

"Monaco" 1 - 1 "Bayer"
73' [0 - 1] J. Hernandez
90+4' [1 - 1] K. Glik

F grupė

"Borussia" 2 - 2 "Real Madrid"
17' [0 - 1] C. Ronaldo
43' [1 - 1] P. Aubameyang
68' [1 - 2] R. Varane
87' [2 - 2] A. Schurrle

"Sporting" 2 - 0 "Legia"
28' [1 - 0] B. Ruiz
37' [2 - 0] B. Dost

G grupė

"Kobenhavn" 4 - 0 "Club Brugge"
54' [1 - 0] S. Denswil
64' [2 - 0] T. Delaney
69' [3 - 0] F. Santander
90+2' [4 - 0] M. Jorgensen
62' L. Augustinsson ("Kobenhavn") nerealizavo 11 m. baudinio

"Leicester" 1 - 0 "Porto"
25' [1 - 0] I. Slimani

H grupė

"Zagreb" 0 - 4 "Juventus"
24' [0 - 1] M. Pjanič
31' [0 - 2] G. Higuain
57' [0 - 3] P. Dybala
85' [0 - 4] A. Semper (į savus vartus)

"Sevilla" 1 - 0 "Lyon"
53' [1 - 0] W. Ben Yedder
69' L. Vietto ("Sevilla") nerealizavo 11 m. baudinys

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...