Iš "Sevilla" sudėties pašalintas S. N'Zonzi - arti persikėlimo į "Premier" lygą

28-erių metų Stevenas N'Zonzi artimiausiu metu gali sugrįžti į Anglijos "Premier" lygą.

Savo fizinėmis savybėmis išsiskiriantis atraminis saugas pastaruoju metu turi problemų "Sevilla" klube. Prancūzas ir vėl buvo paliktas už komandos paraiškos šiandien įvyksiančioms UEFA Čempionų lygos rungtynėms prieš "Maribor".

Tai jau ne pirmas kartas, kai S. N'Zonzi yra paliktas komandos užribyje - jis taip pat nebuvo registruotas rungtynėms su "Villarreal", "Categena" bei "Deportivo".

Ispanijos žiniasklaida tvirtina, kad S. N'Zonzi susipyko su trenerių štabu ir klubo vadovybe po to, kai buvo pakeistas po pirmojo kėlinio rungtynėse su "Liverpool". Būtent nuo tada prancūzas nesužaidė dar nei vienų rungtynių.

Praėjusį sezoną tarp geriausių atraminių saugų pirmenybėse buvęs S. N'Zonzi yra geidžiamas dviejų "Premier" lygos klubų - Liverpulio "Everton" ir Londono "Arsenal". Abu klubai ketina pasiūlyti kontraktą futbolininkui artėjančiame žaidėjų perėjimų lange.

Sutapimas ar ne, bet S. N'Zonzi šiandien išvyko į Londoną. Teigama, kad futbolininkas tokį leidimą gavo norėdamas aplankyti savo sūnų, tačiau neabejojama, kad saugas į Anglijos sostinę atvyko ir dėl kitų tikslų.

Prancūzo, praeityje vilkėjusio "Blackburn" ir 'Stoke City" marškinėlius, kontrakte su "Sevilla" yra numatyta 35 svarų sterlingų išpirkos suma.