Isco: esu geriausios formos savo karjeroje

Madrido „Real“ saugas buvo patenkintas savo žaidimu ir padėjo savo ekipai iškovoti įspūdingą pergalė 6:2 prieš „Deportivo“ ekipą. Nors Jamesas Rodriguezas įmušė dublį, tačiau Isco savo pasirodymu susilaukė daugiausiai dėmesio įmušęs kartą ir atlikęs rezultatyvų perdavimą.

Puikus „Real“ pasirodymas leido ekipai reabilituotis po pralaimėjimo „Barcelona“ klubui ir neleido savo priešininkams atsiplėšti lenktynėse dėl „LaLiga“ titulo. Isco buvo patenkintas savo pasirodymu ir džiaugėsi savo dabartine forma: „Gali būti, kad tai yra geriausia forma, kurią kada nors buvau įgavęs, o rungtyniaujant su šiais futbolininkais, viskas tampa daug lengviau. Aš  esu labai laimingas, kaip viskas susiklostė šiose rungtynėse“, - kalbėjo Isco.

„Tai buvo gerai išbaigtos rungtynėse, tiek komandiškai, tiek individualiai, o tai atsispindi švieslentėje“, - pridėjo saugas. Isco šiose rungtynėse užpildė Cristiano Ronaldo ir Toni Krooso vietas, kuriems buvo suteikta poilsio, o Garethas Bale‘as praleido šias rungtynes dėl traumos.

„Nuostabu yra turėti 23 futbolininkus, kurie visi gali pradėti rungtynes startinėje sudėtyje. Nesvarbu, kas žaidžia, mes nejaučiame jokio nuosmukio, štai kodėl „Real“ yra viena iš geriausių komandų pasaulyje“, - pridėjo Isco.

„Aš esu labai laimingas čia, o su šia grupe vyrukų visas vyksta taip lengvai. Esu labai patenkintas, kaip šis sezonas klostosi. Kiekviena komanda turi savo pagrindinius futbolininkus, o kai kiti žaidėjai būna įtraukti į sudėtį, labai svarbu, kad jie žaistų sėkmingai. Mes sunkiai dirbame, kad išnaudotume kiekvieną šansą, kurį mums suteikia treneris“, - toliau gyrė savo komandos draugus ir save Isco.