Ispanijoje - L.Suarezo ir C.Ronaldo "hat-trickai" bei jų komandų pergalės (VIDEO)

Šeštadienį Ispanijos "Primera" pirmenybėse sužaistos ketverios 35-ojo turo rungtynės.

"Cordoba" namuose susigrūmė su šalies vicečempionais "Barcelona" futbolininkais. Luiso Enrique auklėtiniai vargo neturėjo ir varžovus nuo žemės nušlavė rezultatu 0-8.

Šeimininkai katalonų puolimą atlaikė iki 42-osios minutės. Pirmasis pasižymėjo Ivanas Rakitičius, o pranašumą dar pirmojo kėlinio pabaigoje sugebėjo padidinti Luisas Suarezas.

Antrajame kėlinyje pasipylė įvarčių lietus. 46-ąją mintuę pasižymėjo Lionelis Messi, 53-ąją - L.Suarezas. Vėliau dar savo įvartį pridėjo Gerardas Pique, L.Messi ir Neymaras.

Galutinį tašką šiame susitikime padėjo L.Suarezas, pelnęs net tris įvarčius ir padėjęs "Barcai" iškovoti rezultatyviausią pergalę šiame sezone.

Kovoje dėl pirmos vietos Madrido "Real" klubui teko susigrumti su "Sevilla", kuri kiek anksčiau savo žiūrovų akivaizdoje buvo išplėšusi lygiąsias prieš "Barcelona".

Carlo Ancelotti auklėtiniai taip pat išvykoje grūmėsi su Sevilijos miesto ekipa ir po atkaklios kovos iškovojo pergalę rezultatu 2-3.

Pirmajame kėlinyje dominavo "baltieji", o juos į priekį vedė Cristiano Ronaldo, pelnęs du įvarčius per dvi minutes. Vis dėlto 45-ąją minutę intrigą sugrąžino Sergio Ramosas, prasižengęs baudos aikštelėje. 11 metrų baudinį taikliai realizavo Carlosas Bacca.

Antrajame kėlinyje taip pat netrūko intrigos. 68-ąją minutę dar kartą taiklus buvo C.Ronaldo, tačiau 79-ąją minutę intrigą sugrąžino Vicente Iborra pelnytas įvartis.

Per likusį laiką "Sevilla" spaudė varžovus iš Madrido, tačiau galutinis rezultatas buvo užfiksuotas 2-3. Po pergalės "Real' ir vėl nuo "Barcos" sumažino atsilikimą iki dviejų taškų.

Kitose rungtynėse Madrido "Atletico" sužaidė nulinėmis lygiosiomis su Bilbao "Athletic" ir prarado teorinius šansus apginti čempionų titulą.

Rezultatai:

"Cordoba" 0 - 8 "Barcelona"

42' [0 - 1] I.Rakitič

45' [0 - 2] L.Suarez

46' [0 - 3] L.Messi

53' [0 - 4] L.Suarez

65' [0 - 5] G.Pique

80' [0 - 6] L.Messi

84' [0 - 7] Neymar (11m. baudinys)

88' [0 - 8] L.Suarez

"Atletico Madrid" 0 - 0 "Athletic Bilbao"

90' U.Bustinza ("Athletic") pašalintas iš aikštės

"Sevilla" 2 - 3 "Real Madrid"

36' [0 - 1] C.Ronaldo

37' [0 - 2] C.Ronaldo

45' [1 - 2] C.Bacca (11m. baudinys)

68' [1 - 3] C.Ronaldo

79' [2 - 3] V.Iborra

"Deportivo" 1 - 1 "Villarreal"

 

Turnyrinė lentelė: