Ispanų spauda neabejoja: C. Ronaldo išvyks į "Juventus"

Pastaruoju metu žiniasklaidoje netyla kalbos apie tai, kad šią vasarą bus sudrebintas žaidėjų perėjimų langas - vienas geriausių planetos futbolininkų Cristiano Ronaldo po devynių metų paliks Madrido "Real".

33-ejų metų veteranas apie savo ketinimus išvykti užsiminė po UEFA Čempionų lygos finalo. Iš pradžių buvo manoma, kad portugalas tiesiog bando užsidirbti naują kontraktą, tačiau viskas veda link to, kad C. Ronaldo turės naują komandą.

Abu didžiausi Madrido dienraščiai - "AS" ir "Marca" - informuoja, kad Florentino Perezas surengė susitikimą su portugalo atstovu Jorge Mendesu ir gavo neigiamą atsakymą.

Tie patys šaltiniai nurodo, kad C. Ronaldo jau suderino kontrakto detales su Turino "Juventus" - 30 mln. eurų per metus.

Portugalijos rinktinės žvaigždė "Juventus" klubui kainuos 100 mln. eurų. Teigiama, kad C. Ronaldo jau savo norą išvykti išreiškė sausio mėnesį, kai sužinojo, jog klubas būtent už tokią sumą sutiktų jį parduoti dar tada neįvardintam klubui.

Kaip savo tituliniame puslapyje rašo "Marca", portugalas savo atstovams nurodė, jog jie ieškotų naujos komandos, nes jeigu "Real" jį yra įvertinęs 100 mln. eurų suma, vadinasi, jis jiems yra nebereikalingas.

C. Ronaldo į Madridą atvyko 2009 metais už tuometinius rekordinius 94 mln. eurų. Per šį laiką portugalas spėjo laimėti daugybę individualių apdovanojimų bei tapti rezultatyviausiu visų laikų klubo žaidėju.

Iš viso puolėjas per 438 susitikimus pelnė 450 įvarčių.