Italijos futbolo pasiilgęs R. Mancini yra viliojamas "Milan" klubo

Rusijoje gyvenimu nesimėgaujantis 53-ejų metų futbolo specialistas Roberto Mancini gali sugrįžti į Italiją, praneša šalies spauda.

"Gazzetta dello Sport" teigimu, "Milan" klubo vadovai - Marco Fassone ir Massimiliano Mirabelli - susisiekė su Sankt Peterburgo "Zenit" ekipoje dirbančiu strategu ir užsiminė apie galimybę kartu dirbti "rossoneri" gretose.

Priminsime, kad "Milan" ekipoje šiuo metu darbuojasi Gennaro Gattuso, kuris ne taip seniai pakeitė iš klubo atleistą Vincezo Montella, tačiau G. Gattuso nesiseka sugrįžti į pergalių kelią ir pats legendinis italas nėra patenkintas turimais žaidėjais, todėl svarsto galimybę atsistatydinti.

R. Mancini, kuris su "Zenit" turi kontraktą iki 2020 metų, taip pat yra kupinas noro sugrįžti į Italiją, mat, kaip ir buvo galima spėti, strategas nėra patenkintas, kad jam tenka dirbti Rusijoje, kur futbolas nėra pačio aukščiausio lygio.

Kaip teigia tas pats šaltinis, G. Gattuso dar šiandien naktį gali atsistatydinti iš "Milan" trenerio vairo, jei jam su komanda nepavyks nugalėti Milano "Inter" Italijos taurės ketvirtfinalyje.

R. Mancini patirties dirbant su Italijos komandomis turi užtektinai - specialistas yra vadovavęs "Fiorentina", "Lazio" ir "Inter" ekipoms.