Italijos futbolo sirgalių peikiamas G. Ventura dėl pralaimėjimo švedams nepergyvena

Italijos rinktinės sirgaliai yra rimtai sunerimę - "Azzurri" pralaimėjimo pirmąsias pasaulio čempionato papildomo etapo rungtynes ir gali likti be patekimo į pagrindinį turnyro etapą Rusijoje.

Italija vakar išvykoje rezultatu 0-1 pralaimėjo pirmąsias rungtynes Švedijai. Atsakomoji dvikova, kurioje spręsis bilieto į Rusiją nugalėtojas, įvyks artėjantį pirmadienį Milane.

Italijos spaudos ir sirgalių dėl savo taktikų peikiamas vyriausiasis komandos treneris Gianis Piero Ventura įsitikinęs, kad šis rezultatas dar nieko nereiškia, o italai pakeitę kelias žaidimo detales atsakomajame mače gali iškovoti pergalę.

"Šiandien galėjome padaryti daugiau ir geriau, tačiau mūsų dar laukia kitos 90 minučių", - po mačo sakė G. Ventura. - Mes norėjome kontroliuoti žaidimo eigą ir mums tai puikiai sekėsi. Kartais labai lengvai prasiverždavome į varžovų baudos aikštelę, tačiau buvo situacijų, kai tai buvo sunku padaryti dėl fiziškai pasirengusios Švedijos komandos".

"Rezultatas yra labai prastas, nes galėjome laimėti. Andrea Belotti buvo arti savo įvarčio, vėliau į virpstą pataikė Matteo Darmianas. Mes turėjome progų, tačiau jų neišnaudojome. Šis rezultatas dar nieko nekeičia. Žinome, kur galime patobulėti. Turėsime dar vienas rungtynes, kuriose bandysime parodyti tikrąjį savo veidą", - pridūrė G. Ventura.