Italų žurnalistas: "Real" klubas "Barcai" nori atsakyti M. Salah įsigijimu

Garsusis Italijos futbolo žurnalistas Gianluca Di Marzio praneša, kad Madrido "Real" rimtai yra susidomėjęs "Liverpool" klube spindinčiu Mohamedu Salah.

25-erių metų egiptietis šį sezoną Anglijos "Premier" lygoje demonstruoja įspūdingą sportinę. M. Salah per sužaistas 21 rungtynes pelnė 17 įvarčių ir yra rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas.

Nors ir Zinedine'as Zidane'as griežtu tonu vietiniams žurnalistams nurodė, kad šią žiemą jokių perėjimų neatliks, Gianluca Di Marzio įsitikinęs, kad Florentino Perezas nori atsakyti "Barcai", kuri neseniai pasipildė Philippe Coutinho.

Visgi, sunkiai tikėtina, kad ir pats M. Salah pasiryžtų palikti "Liverpool" sezono viduryje, o ir pačiam "Real" klubui nebūtų prasmės pasirašyti sutartį su egiptiečiu, kuris negalėtų rungtyniauti UEFA Čempionų lygoje.

Neabejojama, kad šią galimybę F. Perezas perkels į vasaros žaidėjų perėjimų langą, kur "Real" yra pasiryžęs įsigyti bent vieną itin brangiai vertinamą futbolininką.

Di Marzio tik nurodo, kad M. Salah yra atidžiai stebimas "Real" klubo ir "Liverpool" gali tekti rimtai padirbėti, kad po sezono pavyktų išsaugoti šį žaidėją.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...