J. Alba: E. Valverde atlieka tobulą darbą "Barcoje"

Po ne itin nusisekusios sezono pradžios, kurioje "Barcelona" net du kartus nusileido Madrido "Real" klubui, Ernesto Valverde vadovaujama komanda įsivažiuoja ir neturi jokių sunkumų Ispanijos pirmenybėse.

"Barcelona" demonstruoja puikų žaidimą šalies pirmenybėse - per šešerias rungtynes neprarastas nei vienas taškas ir užtikrinta lyderio pozicija. Tuo tarpu didžiausiu jų konkurentai "Real" šį sezoną jau net trijose rungtynese neiškovojo pergalės.

Ekipos gynėjas Jordi Alba yra itin patenkintas E. Valverde darbu "Barcelona" klube. Ispano teigimu, strategas šansą suteikia visiems komandos žaidėjams, o jo darbo metodai yra priimtini visai ekipai.

"Treneris komandai vadovauja tobulai, o mes visi turime šansą pasireikšti", - sakė J. Alba. - Tiesa yra tokia, kad treneris su mumis dirba labai nuosekliai ir visi esame patenkinti".

"Visi sutinka su jo darbo metodais. Mūsų dar laukia daugybę rungtynių, tačiau dabar visa komanda mėgaujamės futbolu", - pridūrė gynėjas.

Trečiadienį "Barcos" lauks iššūkis UEFA Čempionų lygoje - katalonai išvyksta į Lisaboną, kur įvyks susitikimas su "Sporting".