J. Carragheris šiame sezone TV eteryje daugiau nepasirodys

Buvęs futbolo klubo „Liverpool“ gynėjas Jamie Carragheris nušalintas nuo „Sky“ televizijos eterio iki šio futbolo sezono pabaigos.

J.Carragheris TV kanale dirbo futbolo analitiku. Jis pateko į incidentą, kai buvo nufilmuotas spjaudantis į 14-metę merginą per savo automobilio langą.

„Prieš kito sezono pradžią mes atsisėsime kartu su Jamie ir aptarsime, ar jis jau yra pasirengęs grįžti į savo ankstesnes pareigas“, – rašoma „Sky“ pranešime.

J.Carragheris praėjusį pirmadienį (kovo 12-ą dieną) „Sky“ televizijos vadovų buvo suspenduotas. Trečiadienį sankcijos buvusiam futbolininkui pratęstos iki „Premier“ futbolo lygos sezono pabaigos gegužės mėnesį.

Naujas „Premier“ lygos čempionatas prasidės rugpjūčio mėnesį.

J.Carragheris incidente dalyvavo po rungtynių „Manchester United“ – „Liverpoool“, kurios buvo transliuojamos „Sky“ kanalu. Pergalę rezultatu 2:1 „Old Trafford“ stadione šventė „raudonieji velniai“. J.Carragheris analizavo mačo eigą ir baigtį.

J.Carragheris teisinasi, kad jį kelyje namo automobiliu persekiojo „United“ gerbėjas, o jo spjūvis netyčia kliuvo pastarojo dukrai.

lrytas.lt