J. Draxleris: niekada nesvarsčiau palikti PSG

Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipa vasarą įsigijo Neymarą ir Kylianą Mbappe, o tai reiškė sutrumpėjusį minučių kiekį aikštėje Julianui Draxleriui.

Nepaisant to, J. Draxleris mėgaujasi žaidimu su tokiomis žvaigždėmis ir teigė, kad niekada nesvarstė palikti paryžiečių.

„Manau, kad yra svarbu, jog Paryžius gali nusipirkti tokio tipo žaidėjus, kaip Neymaras ir Kylianas Mbappe. Žaisti šalia šių žaidėjų yra labai geras jausmas.

Iš vienos pusės, tai yra labai gerai, kad mes juos turime, bet žiūrint iš mano perspektyvos, tai jausmai yra dvejopi. Kiekvienas žaidėjas turi savo asmeninių tikslų ir tu visada nori žaisti kiekvienose rungtynėse.

Tiek Neymaras, tiek Kylianas žaidžia mano pozicijoje, kraštuose, todėl tu turi galvoti apie kiekvieną galimybę. Bet aš pasitikiu savo galimybėmis ir esu tinkamo lygio žaisti čia. Todėl tikrai nesvarsčiau palikti Paryžiaus „Saint-Germain“ vos po šešių mėnesių.

Esu laimingas, kad turiu naują poziciją aikštėje. Dabar žaidžiu viduryje ir man čia patinka, o aš noriu tik tobulėti. Čia žaidžiau jau Vokietijos rinktinėje Konfederacijų taurėje ir neatrodo, kad tai yra sunku daryti ir Paryžiuje.