J. Guardiola - griežtas: per Kalėdas "Man City" žaidėjai ilsėtis negalės

„Manchester City“ futbolininkams nepavyks per Kalėdas daug laiko praleisti su šeima. Treneris Josepas Guardiola neketina atleisti vadžių ir yra suplanavęs rimtą pasiruošimą gruodžio 26 dienos rungtynėms su „Hull City“. Ir Kalėdos „Manchester City“ žaidėjams nebus laisvadieniu.

„Mes ketiname treniruotis ir gruodžio 24, ir 25 dienomis. O tada autobusu vyksime pas varžovus. Ketiname ruoštis rungtynėms taip, tarsi tai nebūtų Kalėdų metas. Jokių ypatingų dienų“, – sakė J.Guardiola, kuris jau senokai garsėja labai griežtu požiūriu į darbą.

J.Guardiola „Barcelona“ ir Miuncheno „Bayern“ klubuose nebuvo atsidūręs tokioje pozicijoje. Tiek Ispanijoje, tiek Vokietijoje per šventes jis turėdavo laisvadienius, tad Anglijos „Premier“ lyga pateikė naujų iššūkių.

Anglai žaidžia ir per šventinį periodą.

Be to, „Premier“ lygoje šis etapas – dar labiau užimtas. Per aštuonias dienas „Manchester City“ žais tris mačus. Gruodžio 31 dieną dar laukia kova su „Liverpool“, o sausio 2-ąją – „Burnley“ klubu.

J.Guardiola teigė, kad apie įtemptą švenčių periodą kalbėjo su Davidu Silva.

„Tai mano pirmieji metai čia. Nežinojau, kad žmonės žiemą ir per Kalėdas turi būt visiškai susitelkę į darbą. Tai – labai svarbu. Namuose tu šventi, vakarieniauji, pietauji. Dabar turime būti pasiruošę“, – sakė J.Guardiola.

„Manchester City“ komanda Anglijos čempionate žengia trečia ir su septyniais taškais atsilieka nuo lyderės Londono „Chelsea“.

lrytas.lt