J. Heynckeso sugrįžimas į "Bayern" pažymėtas triuškinančia pergale, BVB patyrė pirmąjį pralaimėjimą (VIDEO)

Šeštadienį Vokietijos "Bundesliga" pirmenybėse sužaistos šešerios 8-ojo turo rungtynės.

"Allianz" arenoje susigrūmė šį sezoną stringanti Miuncheno "Bayern" prieš "Freiburg". Į trenerio kėdę po Carlo Ancelotti atleidimo sugrįžęs Juppas Heynckesas nenusivylė savo auklėtinių darbu aikštėje - bavarai rezultatu 5-0 sutriuškino svečius.

Pirmajame kėlinyje "Bayern" pelnė du įvarčius - pirmąjį įvartį pasiekė į savus vartus pasižymėję varžovai, o pranašumą kėlinio pabaigoje padidino Kingsley Comanas.

Antrajame kėlinyje varžovų triuškinimą pradėjo Thiago Alcantara, o dar vėliau po vieną įvartį pasiekė Robertas Lewandowskis bei Joshua Kimmichas.

"Bayern" po pergalės pakilo į antrąją poziciją ir bent laikinam nuo Dortmundo "Borussia" sumažino atsilikimą iki dviejų taškų.

Likusios dvikovos baigėsi "Mainz", Frankfurto "Eintracht" ir Gelzenkircheno "Schalke" pergalėmis, o "Hoffenheim" ir "Augsburg" pasidalino po tašką.

Paskutinėse vakaro rungtynėse netrūko emocijų ir įvarčių, o "Leipzig" privertė patirti pirmąją nesėkmę Dortmundo "Borussia" ekipai. "Geltonai juodi" rezultatu 2-3 nusilleido šalies vicečempionams.

"Leipzig" vienu rungtynių momentu pirmavo rezultatu 3-1, tačiau Pierre'o-Emericko Aubameyango dublis tampė varžovams nervus iki pat susitikimo pabaigos. Be to, abiejų komandų gretose buvo parodytos raudonos kortelės - jas užsidirbo Sokratis (47 min.) ir Stefanas Ilsankeris (56 min.).

Rezultatai:

"Bayern" 5 - 0 "Freiburg"

"Mainz" 3 - 2 "Hamburger"

"Hannover" 1 - 2 "Eintracht"

"Hertha" 0 - 2 "Schalke"

"Hoffenheim" 2 - 2 "Augsburg"

"Borussia" 2 - 3 "Leipzig"

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...