J. Kloppas A. Oxlade'o-Chamberlaino leisti į aikštės vidurį dar neplanuoja

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas gyrė komandos naujoką Alexą Oxlade'ą-Chamberlainą už pasirodymą prieš "Manchester United", tačiau prasitarė, kad rolė aikštės viduryje jam greitu metu suteikta nebus.

24-erių metų futbolininkas į Mersisaidą persikėlė tikėdamasis žaisti būtent saugo pozicijoje, nes nebuvo patenkintas tuo, jog Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras juo pasitikėjo tik kraštuose.

Visgi, "Liverpool" vairininkui jis taip pat pirmiausia imponuoja kaip puolėjas.

"Negaliu apsakyti, koks laimingas buvau matydamas taip žaidžiantį Chambo", - kalbėjo Kloppas.

"Sakiau, kad jam reikėjo šiek tiek laiko ir pats pozityviausias dalykas tas, jog jis pagaliau įgavo formą, bet tai visada užtrunka."

"Man tikrai patiko jo pasirodymas, kai jis žengė į aikštę. Jis be jokios abejonės mums yra didžiulis pirkinys, tačiau tokiam greitam žaidėjui kaip jis reikia tinkamų sąlygų, taigi, jam reikėjo laiko."

"Kol kas viskas buvo neblogai, bet ne taip, kaip žinome, jog jis sugeba. Visgi, šeštadienį jis į aikštę žengė su trenksmu, pasinaudojo savo greičiu ir buvo visur vietoje. Tai buvo puikus ženklas, man patiko tai matyti."

Tiesa, po pagyrų Kloppas tuomet prakalbo apie greitai neišsipildysiančius Chamberlaino norus.

"Be treniruočių ir žaidimo aikštės viduryje tai neatrodo protinga", - pridūrė strategas.

"Šiuo momentu jis treniruojasi tik aikštės viduryje, tad yra aišku, kad, kai jis pradės (žaisti saugo pozicijoje - red. past.), tai negali nutikti be treniruočių "aštuntojo numerio" vietoje."

"Tai jam nėra gerai ir tai nėra gerai mums, o šiuo momentu jis treniruojasi krašte."

"Dabar viskas aišku, tačiau aš žinau, jog tai yra ilgalaikis dalykas, tai nėra nuspręsta artimiausiems penkeriems metams."

Kol kas Chamberlainas startinėje "Liverpool" sudėtyje nepradėjo nė vienerių "Premier" lygos rungtynių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...