J. Kloppas apie ČL burtus: tai yra likimas

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas mano, kad Mersisaido klubo sugrįžimas į "Stadio Olimpico" suteiks jiems įkvėpimą pakartoti istoriją.

UEFA Čempionų lygos pusfinalyje "raudoniesiems" teks kautis su "Roma". Dėl tokių burtų jiems taip pat pavyko išvengti tiek Madrido "Real", tiek Miuncheno "Bayern".

Kelias į finalą anglams atrodo atviras, o prie dabartinio pakilimo dar prisidės tai, kad "Liverpool" du šio turnyro finalus 1977 bei 1984 metais yra laimėjęs būtent Italijos sostinėje.

"Aš juos tikrai stebėsiu, nes tai yra likimas", - kalbėjo Kloppas. "Jeigu koks nors vokietis nuvyksta į Berną Šveicarijoje, jis negali išvengti minčių apie 1954-uosius."

"Planetoje yra likę jau nebedaug tada gyvenusių žmonių, tačiau dabar tai yra tiesiog ypatinga vieta. Jūs galvojate "Gerai, tai nutiko čia, gerai padirbėjote, vyrukai".

"Tos "Liverpool" komandos buvo puikios, bet jos tapo puikiomis tokiose situacijose ir dabar žmonės sako "Jie tai padarė būtent taip". Gerai turėti autoritetų, tačiau galiausiai viską privalai atlikti savaip."

"Ačiū Dievui, kad Roma vis dar yra Roma. Tai yra vieta, o ne kas ką nuveikė, tai yra vieta. Aš mylių mūsų istoriją, tačiau nuolat lygintis negalima."

Kloppas nori parašyti naują "Liverpool" istoriją.

"Kaip kažkas yra pasakęs, mes privalome parašyti savo istoriją. Legendos, kurias mes visi mylime, vis dar yra čia ir mums ploja, nes jiems tai patinka", - pridūrė treneris.

"Kenny Dalglishas yra mėnulyje ir visiškai užsidegęs. Kalbant apie Steveną Gerrardą bei visus vaikinus tarp jų, galite tai jausti bei matyti. Tai yra šaunu."

"Dabar viskas priklausys nuo požiūrio, charakterio bei panašių dalykų. Reikia išlikti alkaniems ir norėti žengti dar vieną žingsnį. Kai viskas yra taip fantastiška, pirmas žingsnis yra nustoti būti fantastiškiems bei tapti piktiems. Yra labai daug, dėl ko kovoti, ir tai niekada nedings."

Pirmoji "Liverpool" bei "Roma" akistata įvyks balandžio 24 dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...