J. Kloppas atskleidė savo favoritus futbolo aikštėje

Vyriausiasis "Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas specialiame "Marca" interviu pasidalino mintimis apie futbolininkus, kurie jam palieka didžiausią įspūdį.

Strategas išsiskyrė Madrido "Real" ir "Barcelona" klubų saugus. Taip pat pagyrų negailėjo keliems konkurentams Anglijos "Premier" lygoje.

Paprašytas išskirti kelis "La Liga" pirmenybių žaidėjus, J. Kloppas sakė: "Cristiano Ronaldo žavisi kiekvienas, bet aš esu įstikinęs, kad jis ir dirba sunkiau nei bet kas kitas."

"Kiek žinau Sergio Busquetsui dar tik 28-eri? Jis - nuostabus futbolininkas. Atrodo, kad aš jį matau žaidžiantį jau 16 metų toje pačioje pozicijoje.

Toni Kroosas yra išskirtinis futbolininkas, genijus. Jis mėgsta būti su kamuoliu ir jį valdyti itin subtiliai. Būtent tokio žaidėjo "Real" komandai reikia. Jis žino, ką daryti su kamuoliu. Esu didelis jo gerbėjas", - apie du didžiausią įspūdį palikusius futbolininkus Ispanijoje kalbėjo J. Kloppas.

Taip pat J. Kloppas išskyrė ir kitus futbolininkus. Tai - "Bayern" saugą Thiago, "Man City" deimantą Davidą Silva ir Londono "Chelsea" ekipoje šį sezoną puikiai rungtyniaujantį Pedro.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...