J. Kloppas gynė prieš "West Ham" nepasižymėjusį C. Benteke

Nepaisant to, kad "Liverpool" FA taurės turnyre vakar nusileido Londono "West Ham", o pagrindinis ekipos snaiperis Christianas Benteke šaudė pro šalį, treneris Jurgenas Kloppas gyrė belgo demonstruojamą formą.

"Raudonųjų" patirtas pralaimėjimas itin skaudus, nes gynėjas Angelo Ogbonna pergalę "plaktukams" išplėšė paskutiniąją pratęsimo minutę. 

Benteke tuo tarpu atliko net devynis smūgius, tačiau aikštę paliko be įvarčio jau 11-ajame mače iš eilės.

"Paklauskite 80 ar 90 procentų pasaulio snaiperių - aukštos, žemos kokybės ar visai jos neturinčių - jie jums atsakys, jog jiems irgi yra pasitaikę tokių dienų", - po rungtynių kalbėjo Kloppas.

"Yra kaip yra ir reikia dirbti toliau. Nėra kitos išeities kaip tik tęsti savo darbą. Visi nori lengvų įvarčių, tačiau jie nepadeda. Reikia žaisti, tobulėti, bet visuomet yra taip, jog norisi atlikti visus dalykus iškart. Christiano situacija nėra išskirtinė."

"Vis dėlto, šiandienos mačas buvo geras, tik trūko maksimaliai gero progų užbaigimo. Jis nuveikė bei dirbo daug, taigi, tai buvo didelis žingsnis, kuris yra teigiamas tiek mums, tiek jam pačiam."

Šį sezoną per 30 susitikimų Benteke visuose turnyruose pelnė septynis įvarčius bei atliko penkis rezultatyvius perdavimus.