J. Kloppas: įsivaizduokite, koks tai bus finalas - du treneriai, kurie nieko nesupranta apie taktikas

Vyriausias "Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas UEFA Čempionų lygos finalo išvakarėse kartu su Jordanu Hendersonu ir Virgilu van Dijku dalinosi mintimis.

Tiek Madrido "Real", tiek "Liverpool" dalyvavo paskutinėje treniruotėje prieš lemiamą akistatą Kijeve. J. Kloppas spaudos konferencijoje keletą kartų papokštavo ir šypsodamasis pareiškė, kad tai bus vienas prasčiausių finalų.

Paklaustas žurnalisto, ar ne mano, kad jo oponentas Zinedine'as Zidane'as nėra stiprus taktikas, J. Kloppas tik nusijuokė: "Daug žmonių tą patį kalba ir apie mane. Įsivaizduokite, koks tai bus finalas - jame susitinka du apie taktikas nieko nenutuokiantys treneriai. Ką tai turėtų pasakyti apie futbolą?"

Visgi J. Kloppas vėliau surimtėjo: "Žaisime prieš vieną geriausių komandų pasaulyje. Nemanau, kad dar yra komandų, kurios savo sudėtimi galėtų prilygti "Real". Net ir pakeitus pagrindinius žaidėjus į atsarginius, rezultatai nesuprastėtų.

Manau, kad mes patys esame geroje sportinėje formoje. Turėjome užtektinai laiko pailsėti ir pasiruošti. Gera žinia yra tai, kad mūsų atsarginių suolas (Emre Cano sugrįžimas - red.) taip pat yra geresnis nei buvo prieš savaitę."

Didžioji sezono dvikova rytoj prasidės 21 val. 45 min.