J. Kloppas mano, kad nei viena komanda nėra pajėgi pavyti "Man City"

Jurgenas Kloppas mano, kad "Manchester City" žygio šiame Anglijos "Premier" lygos sezone sustabdyti nėra pajėgus nei vienas klubas.

Vakar J. Kloppo vadovaujamas ''Liverpool" turėjo progą sumažinti atsilikimą nuo lyderių, tačiau rungtynių pabaigoje išleido pergalę prieš Londono "Chelsea".

"Man City" šiuo metu yra sužaidęs vienomis rungtynėmis mažiau, tačiau ir taip nuo artimiausių persekiotojų turi 5 taškų pranašumą. Paklaustas, ar "Liverpool" dar turi šansų užsikabinti už titulo kovos, strategas ragino būti realistais ir iškelti tokius tikslus, kuriuos jie gali įvykdyti.

"Dabartinėje mūsų ir kitų klubų situacijoje galvoti apie "Man City" būtų tikrai beprotiška", - pareiškė strategas. - Kaip mes galime pavyti juos? Galime laimėti likusias rungtynes, tačiau to paprasčiausiai gali ir neužtekti, jeigu jie ir toliau nesustos laimėti".

"Labai svarbu gyvenime turėti tikslus, kuriuos tikrai galėtum įgyvendinti. Tokiu atveju tu gali būti laimingu žmogumi - tik būdamas tokiu gali būti pasitikintis savimi, o kai turi pasitikėjimą gali pasiekti daug puikių dalykų.

Prieš rungtynes su "Chelsea" aš tikrai negalvojau apie "Man City". Ką aš iš tikrųjų galvojau tai, kad mes privalome laimėti šią dvikovą. Tai būtų mums atnešę tris taškus, o tada būtume paviję ir "Chelsea". Tai būti buvusi tikrai puiki diena", - pridūrė J. Kloppas.