J. Kloppas: mes nusipelnėme pergalės

„Liverpool“ ekipa Čempionų lygos starte sužaidė rezultatyviomis lygiosiomis su „Sevilla“ ekipa 2:2. Komandoms pasidalinus po tašką, ne visi žmonės liko patenkinti.

Anglijos ekipos vyriausiasis treneris Jurgenas Kloppas teigė, kad jo komanda nusipelnė pergalės ir turėjo laimėti šias rungtynes.

„85-86 minutes tai buvo pergalingas pasirodymas, nes komanda žaidė gerai prieš gerai atrodančius varžovus. Mes turėjome atsakymus absoliučiai viskam išskyrus įvarčiams. Tai nėra geras dalykas. Tai buvo labai įdomios rungtynės – visi matė mūsų norą, užsidegimą ir aistrą, bet mes gavome tik tašką.

Žinome, kad turime patobulėti ir mes turime tiek daug potencialo su kuriuo galime dirbti. Tai yra lygiosios ir tai nėra pats geriausias jausmas, bet esu patenkintas didžiąja rungtynių dalimi. Nelogiška dabar būti susierzinusiems, turime priimti rezultatą. Tai nėra ko mes norėjome ir nėra ko mes nusipelnėme. Jie turėjo dvi progas, nedaugiau, o mes buvome dominuojanti pusė ir gynėmės gerai.

Labai gerai kontratakavome, o starte mums tiesiog nepasisekė. Tokie dalykai kartais nutinka, bet reakcija į tai yra labai svarbus dalykas. Galėjome įmušti daugiau, bet jei žaisime, kaip žaidėme šiose rungtynėse, mes laimėsime taškus. Tačiau dabar viskas nesijaučia idealiai“, - išsamiai rungtynes komentavo strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...