J. Kloppas: negali nužygiuoti iki finalo visą laiką žaisdamas gražų futbolą

Vyriausiasis "Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas savo komandą atvedė į tą sezono stadiiją, kurios jau ilgai laukė klubo sirgaliai.

Vakar atsakomosiose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse "Liverpool" pralaimėjo "Roma" komandai rezultatu 2-4, tačiau bendru rezultatu 7-6 pateko į finalą.

J. Kloppo vadovaujamai komandai tai buvo vos pirmoji nesėkmė šiame Čempionų lygos sezone, tačiau strategas po rungtynių užsiminė, kad žaisdamas vien tik gražų ir atakuojantį futbolą finalo nepasieksi.

"Negalime nužygiuoti iki finalo visą laiką žaisdami gražų futbolą. Norint pasiekti šį etapą, kartais tu turi iškęsti labai daug aikštėje. Ką mes ir patyrėme Romoje", - sakė J. Kloppas.

Paklaustas apie galimybes finale, J. Kloppas atsakė: "Nėra labiau patyrusios komandos šiame turnyre nei "Real". Aš esu beveik įsitikinęs, kad 80 procentų visų komandos futbolininkų žaidė keturiuose finaluose. Jie vis dar yra ta pati komanda, todėl mes kalbame apie varžovus su didele patirtimi.

Tu negali galvoti apie finalą, jeigu nesi "Bayern", "Barcelona" ar "Real". Jiems būti tarp keturių stipriausių komandų yra visiškai normalu, tačiau mums tai yra kita istorija."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...