J. Kloppas: nelyginkite Salah su Messi

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas sutinka, kad Mohamedą Salah greitai bus galima laikyti vienu geriausių žaidėjų pasaulyje, tačiau lyginti jo su Lioneliu Messi nederėtų.

Egiptietis vakar surengė dar vieną neįtikėtiną pasirodymą, kuomet į "Watford" vartus įmušė net keturis įvarčius bei dar atliko rezultatyvų perdavimą.

Toks krašto puolėjo žaidimas nebuvo išskirtinis, nes "raudonųjų" komandą jis tempia visą sezoną.

"Taip, manau, kad Mo yra šiame kelyje", - turėdamas omenyje, kad Salah netrukus taps elitiniu futbolininku, kalbėjo Kloppas.

"Tai yra gerai. Nemanau, jog Mo ar kažkas kitas nori būti lyginamas su Lioneliu Messi."

"Jis (Messi - red. past.) yra tas, kuris, atrodo, kad daro tai, ką daro, jau 20 metų. Paskutinis žaidėjas, kuris turėjo tokią įtaką komandos pasirodymams buvo Diego Maradona, dar vienas argentinietis."

"Mo yra fantastiškame kelyje, dėl to nėra abejonių. Bet gyvenime visada yra taip, kad, jeigu turi įgūdžius, tuomet privalai juos demonstruoti nuolat. Jo pastovumas mums yra labai naudingas, jis mums labai padeda. Vaikinai džiaugiasi žaisdami kartu su juo."

Salah šį sezoną per 41 susitikimą įmušė net 36 įvarčius bei atliko 12 rezultatyvių perdavimų.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Salah is the first <a href="https://twitter.com/hashtag/LFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#LFC</a> player to score four goals in a single <a href="https://twitter.com/premierleague?ref_src=twsrc%5Etfw">@premierleague</a> game since Suarez versus Norwich in 2013.  <a href="https://t.co/JnrkptHfiS">pic.twitter.com/JnrkptHfiS</a></p>&mdash; Liverpool FC (@LFC) <a href="https://twitter.com/LFC/status/975088742812745730?ref_src=twsrc%5Etfw">March 17, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...