J. Kloppas pasiruošęs jau šį savaitgalį sugrąžinti P. Coutinho į startinį vienuoliktuką

Šį savaitgalį „Liverpool“ rungtynėse su „Burnley“ pirmą kartą aikštėje šio sezono „Premier“ lygos mače turėtume išvysti Philippe Coutinho, kuris susitikimą gali pradėti startinėje savo ekipos sudėtyje.

Trečiadienį Čempionų lygos rungtynėse brazilas pasirodė aikštėje po keitimo, o šį savaitgalį jis turėtų gauti dar daugiau žaidimo minučių. Apie tai, kad šis žaidėjas jau pasiruošęs sugrįžti į startinį vienuoliktuką dieną prieš rungtynes atskleidė „raudonųjų“ strategas Jurgenas Kloppas, kuris taip pat pasidžiaugė, jog „Anfield“ stadione trečiadienį šis futbolininkas buvo sutiktas aplodismentais.

„Daugiau minučių jis gaus tada, kai pradės mačą startiniame vienuoliktuke. Manau, kad jis tam jau pasiruošęs. Labai džiaugiuosi tuo, kaip jį trečiadienį priėmė sirgaliai. Niekas nebuvo 100 procentų įsitikinęs, kaip jie sureaguos, bet manau, kad jam tokia žiūrovų reakcija labai padėjo. Pastarosiose komandos treniruotėse jis atrodė neįtikėtinai gerai. Jo pirmasis mačas nebuvo tobulas, tačiau taip jau būna, kai grįžti po ilgos pertraukos. Visgi, tai jam padėjo, o jis padės ir mums“, - prieš savaitgalio rungtynes su „Burnley“ kalbėjo vokietis.

Šeštadienio rungtynėse P. Coutinho turėtų užimti Sadio Mane vietą startiniame vienuoliktuke, kuris bus priverstas praleisti tris artimiausias Anglijos čempionato rungtynes, dėl rungtynėse su „,Manchester City“ gautos raudonos kortelės.