J. Kloppas po įspūdingo "Liverpool" rekordo: bus sunku tai pagerinti

„Liverpool“ ekipa Čempionų lygos rungtynėse Sovėnijoje pasismagino. Jurgeno Kloppo kariauna net 7:0 sutriuškino „Maribor“ klubą.

„Liverpool“ ekipai po du įvarčius įmušė Mohamedas Salha ir Roberto Firminio, o po vieną pridėjo Philippe Coutinho, Alexas Oxlade‘as-Chamberlainas, kuriam tai buvo pirmasis įvartis ekipoje, ir Trentas Alexanders-Arnoldas.

Įdomu tai, kad 7:0 pergalė yra didžiausia Anglijos klubo pergalė iškovota išvykoje Europos arba Čempionų lygose. Prieš tai rekordas priklausė „Leeds United“, kuri įveikė „Lyn“ ekipa 6:0 1969-aisiais ir „Manchester United“, kurie 6:0 sutriuškino „Shamrock Rovers“ 1957-aisiais.

„Man buvo pasakyta iškart po rungtynių, bet aš net neįsivaizdavau tokio dalyko. Esame kalbėję kelis kartus, kad įspūdinga „Liverpool“ istorija kartais jaučiasi lyg kuprinė, todėl yra smagu perrašyti istoriją. Tikriausiai bus sunku tai pagerinti.

Retas atvejis kai laimi 7:0, bet tai tik parodo, kokį nuostabų darbą atlikome. Manau, kad „Maribor“ pasitikėjo savo jėgomis prieš rungtynės dėl įvairių priežasčių ir jie taip pat yra labai gera komanda“, - kalbėjo strategas.