J. Kloppas: tai yra tobuli burtai "Manchester United" gerbėjams

Po ištrauktų burtų, kurie Čempionų lygos ketvirtfinalyje „Liverpool“ ekipą suvedė su „Manchester City“, „raudonųjų“ treneris Jurgenas Kloppas nebuvo per daug nusivylęs ir pareiškė, jog tokiais burtais gali džiaugtis „United“ gerbėjai.

Po paskelbtų burtų vokietis pripažino, jog ne jo komanda bus poros favorite, tačiau pabrėžė, jog jo komanda nežada nusileisti prieš būsimus varžovus.

„Niekas nesikeičia: mes priimame tai, ką gauname. Dabar mūsų laukia „Manchester City“, tad mes ruošimės žaidimui prieš juos bei atiduosime visas jėgas siekdami iškovoti kelialapį į kitą etapą. Šį sezoną prieš juos kartą laimėjome ir sykį patyrėme nesėkmę, tad nemanau, kad jiems „Liverpool“ yra pati palankiausia komanda šiuose burtuose.

Mes šiame etape nebūsime favoritais, tačiau likus aštuoniems klubams favoritų nėra daug: nebent „Bayern“ ar „Barcelona“, tačiau ir jie dar neiškovojo kelialapio tolyn“, - kalbėjo treneris.

J. Kloppas taip pat pripažino, jog jam nekyla problemų dėl to, kad jo klubas susidurs su tos pačios šalies klubu ir pareiškė, jog tokie burtai turėjo suteikti laimės „Manchester United“ gerbėjams.

„Man nėra problemų dėl to, kad mes žaisime prieš kitą komandą iš Anglijos. Sakyčiau, kad netgi smagu Čempionų lygoje varžytis prieš ekipą žaidžiančią tavo šalyje.

Tai yra tobuli burtai... visiems „Manchester United“ gerbėjams“, - teigė J. Kloppas.

Pirmąsias rungtynes su „Manchester City“ „Liverpool“ žais balandžio 4 dieną namuose, o atsakomoji dvikova varžovų aikštėje įvyks balandžio 10 dieną.