J. Kloppas: taip žaisti gali tik "Man Utd"

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas po lygiosiomis pasibaigusių rungtynių su "Manchester United" sukritikavo Jose Mourinho ir jo pasirinktą žaidimo taktiką.

Vakar "Anfield" stadione "Liverpool" dėl svarbių taškų kovojo su "raudonaisias velniais", tačiau jų gynybos nepralaužė - susitikimas baigėsi nulinėmis lygiosiomis. J. Mourinho vadovaujama komanda itin disciplinuotai rungtyniavo gynyboje.

"Nėra jokių abejonių, kad "Liverpool" taip negalėtų žaisti bet kuriame susitikime, tačiau čia yra "Man Utd", todėl viskas gerai", - apie itin gynybinį žaidimo stilių užsiminė J. Kloppas.

"Viskas čia paprasta - "Man Utd" į Liverpulį atvyko iškovoti tašką ir jiems tai pavyko. Mes bandėme pasiekti pergalę, tačiau to padaryti nesugebėjome.

"Premier" lygoje turime dar tik vieną pralaimėjimą, todėl visi gali pamatyti, kad nesame labai toli nuo "Man Utd". Manau, kad mano vaikinai pasirodė tikrai neblogai", - pridūrė J. Kloppas.

Nepaisant to, kad "Liverpool" turi tik vieną pralaimėjimą, "Premier" lygoje jie rikiuojasi vos aštuntoje pozicijoje ir nuo lyderio atsilieka 9 taškais.