J. Kloppas: "Tikrai nepasiduosim dėl Čempionų lygos"

„Liverpool“ ekipa pralaimėjo „Crystal Palace“ klubui 1:2 ir apsisunkino savo padėtį kovoje dėl vietos Čempionų lygoje. Christiano Benteke du įvarčiai atėmė taškus iš „Liverpool“ klubo, o šiems užduotis išlikti trečioje Anglijos „Premier“ lygos lentelės vietoje labai apsunko.

„Liverpool“ ekipa šiuo metu užima trečiąją vietą su 66 taškais, o artimiausius persekiotojus „Manchester City“ lenkia dviem taškais, „Manchester United“ – trimis taškais. Tiesa, yra viena problema, „Liverpool“ ekipa yra sužaidusi dvejomis rungtynėmis daugiau iš Mančesterio klubus.

Komandos vyriausiasis treneris Jurgenas Kloppas ramina sirgalius ir žada, kad jie darys viską, kad išliktų stipriausiųjų trejete: „Daugelis žmonių galvoja, kad mes leisime Čempionų lygai ir vėl išslysti iš mūsų rankų, bet taip nutiks tik jei mes tam leisime. Mes tikrai nepasiduosime. 100% nepasiduosime. Dar vienas nuostabus mėnesis futbolo, keturios rungtynės. Mes padarysime viską“, - užsivedęs buvo Kloppas.

„Liverpool“ ekipai liko rungtynės su „Watford ekipa išvykoje, vėliau jie susigrums su „Southampton“ namuose, po to seks išvyka į Londoną, kur susigrums su „West Ham“, o sezoną pabaigs Anfield stadione prieš „Middlesbrough“ vienuolikę. Prieš šias ekipas pirmajame rate „Liverpool“ futbolininkams pavyko iškovoti 8 taškus, įveikiant „Watford“ ir „Middlesbrough“ ekipas.

Kas gali raminti „Liverpool“ futbolininkus, kad Anglijoje vis dar laukia Mančesterio derbis, kur galima tikėtis, kad abi ekipos praras taškų. „Man City“ ekipa po to susitiks su „Middlesbrough“, „Crystal Palace“, „Leicester“, „West Brom“ ir „Watford“ ekipomis. „Man United“ ekipos be „Manchester City“ laukia susitikimai su „Swansea“, „Arsenal“, „Tottenham Hotspurs“, „Southamptom“ ir „Crystal Palace“.

„Man City“ prieš šias ekipas iš viso šiame sezone iškovojo 13 taškų, o „Man United“ prieš būsimus varžovus pirmame rate surinko taip pat 13 taškų. Jei visos ekipos surinks tiek pat taškų, kaip ir surinko pirmajame rate prieš būsimus varžovus, tai „Liverpool“ ekipa nukris į penktąją vietą ir praras bet kokius šansus patekti į Čempionų lygą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...