J. Martinezas: pasiekti teigiamą rezultatą "Vicente Calderon" stadione nėra lengva

Miuncheno "Bayern" grįžta į "Vicente Calderon" stadioną, kuriame praėjusį sezoną patyrė minimalų pralaimėjimą. Bavarų gynėjas Javi Martinezas supranta, kad grįžti su teigiamu rezultatu iš Madrido lengva nebus.

Šiandien 21 valandą 45 minutės Lietuvos laiku Ispanijos sostinėje susigrums praėjusiame sezone dėl patekimo į UEFA Čempionų finalą tarpusavyje kovojusios Madrido "Atletico" ir Miuncheno "Bayern" ekipos.

"Visada malonu čia grįžti. Mes turėjome čia keletą rimtų dvikovų, todėl esame pasirengę", - spaudos konferencijoje kalbėjo ispanas. - Gauti kažką lengvo šiame stadione yra sunku".

"Mes nesame priklausomi nuo savo oponentų. Ką mes darysime, tai kontroliuosime kamuolį ir bandysime išvengti bet kokių klaidų", - pridūrė J. Martinezas.

Lengvų rungtynių nesitiki ir "Bayern" kapitonas Philippas Lahmas. Vokietijos rinktinės legenda pripažino, kad Ispanijos futbolas šiuo metu diktuoja sąlygas Europoje.

"Vokiečiui futbolui 2013 metais buvo geri, kai dvi šalies komandos rungtyniavo Čempionų lygos finale. Tačiau tenka pripažinti, kad šiuo metu Europoje dominuoja Ispanijos klubai, - sakė P. Lahmas.