J. Mascherano ateitis išspręsta - gynėjas pasirašys naują sutartį su "Barcelona"

Kalbos dėl Javiero Mascherano ateities - baigtos. "Barcelona" oficialiai patvirtino, kad artimiausiu metu bus pasirašyta nauja sutartis su 32-ejų metų gynėju.

Visą vasarą sklido kalbos, kad universaliam futbolininkui praėjęs sezonas "Barcelona" klube buvo paskutinis. Pasak pranešimų, argentinietis paseks Dani Alveso pavyzdžiui ir prisijungs prie Turino "Juventus".

Tačiau ilgą laiką trukusios spekuliacijos yra baigtos - patyręs futbolininkas Katalonijos sostinėje liks bent iki 2019 metų.

"Susitarimas buvo pasiektas ir Javieras Mascherano tęs savo karjerą "Barcelona" klube dar bent tris sezonus", - rašoma oficialiame katalonų klubo pareiškime.

J. Mascherano į Barseloną atvyko 2010 metais. Didžiąją dalį savo karjeros atraminio saugo pozicijoje žaidęs argentinietis "Barcoje" kartu su Gerardu Pique yra vidurio gynėjų pora.

Ispanijos čempionų ekipoje gynėjas jau sužaidė 282 rungtynes ir iškovojo net 15 trofėjų.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Albert Soler: &quot;An agreement has been reached and  <a href="https://twitter.com/Mascherano">@Mascherano</a> will continue at@FCBarcelona for the next three years&quot; <a href="https://t.co/tk1X7cK9Lm">pic.twitter.com/tk1X7cK9Lm</a></p>&mdash; FC Barcelona (@FCBarcelona) <a href="https://twitter.com/FCBarcelona/status/758266508510388224">July 27, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>