J. Mathieu: įvartį prieš "Barcą" švęsčiau nebent dėl Bartomeu

Lisabonos "Sporting" atstovaujantis Jeremy Mathieu tapo dar vienu "Barcelona" vadovybės kritiku. 

Negana to, kad klubo prezidentu dirbant Josepui Bartomeu į "Paris Saint-Germain" išvyko Dani Alvesas bei Neymaras, jį prastu elgesiu kaltina ir buvęs katalonų gynėjas.

Būtent dėl to jis netgi svarsto galimybę švęsti įvartį į Ispanijos vicečempionų, prieš kuriuos portugalai žais trečiadienį, vartus.

"Nežinau. Labai gerbiu savo buvusius komandos draugus ir sirgalius. Jeigu švęsiu, tai bus dėl Josepo Bartomeu bei Roberto Fernandezo (klubo techninio sekretoriaus - red. past.), nes manau, kad tai, kaip jie su manimi elgėsi, buvo labai šiurkštu", - Mathieu atsakė į dienraščio Marca klausimą.

Prancūzas taip pat piktinosi kito Ispanijos leidinio darbu: "Spauda - ne (nesielgė nesąžiningai - red. past.), tik vienas laikraštis "Sport". Esu šiek tiek jais pasipiktinęs, nes kiekvieną kartą, kai žaidžiau, jie visada turėjo, ką apie mane pasakyti blogo. Viskas būtent taip ir buvo. Futbolas yra komandinis sportas ir kai pralaimi, tai niekada nėra vieno žmogaus kaltė. Tokia mano nuomonė."

"Dar kartą pažiūrėjau rungtynes prieš "Juventus" ir visi sako, jog aš buvau problema. Tiesa, kad, žiūrint įvarčius, aš likau vienas prieš vieną ir nelaimėjau dvikovos, kamuolys atšoko nuo manęs, tačiau "Juve" taip pat atlikinėjo perdavimus ir jie galėjo klausti, ką darė Mascherano ar Pique, bet ne. Tai - tiesiog mano nuomonė."

Mathieu nuo 2014-ųjų "Barcos" gretose praleido tris sezonus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...