J. Mourinho apie A. Youngo įvartį: buvau nustebintas, kad P. Pogba jam leido atlikti šį smūgį (VIDEO)

Didžiausią konkurenciją "Manchester City" ekipai Anglijos "Premier" lygoje keliantis "Manchester United" klubas vakar pasiekė itin svarbią pergalę prieš "Watford".

"Raudonieji velniai" rezultatu 4-2 pranoko "širšes", nors rungtynių pabaiga ir nebuvo pati maloniausia - "Watford" buvo pavijęs "Man Utd" iki įvarčio, tačiau svečiai nebuvo nusiteikę išleisti pergalės.

Rungtynėse žibėjo pirmuosius du įvarčius "Man Utd" klubui pelnęs Ashley Youngas. Anglui pavyko pasiekti nuostabų antrąjį įvartį, kai buvo pasižymėta baudos smūgio.

Internautus prajuokino Jose Mourinho reakcija po įvarčio. Pats J. Mourinho aiškino, kad jis buvo toks nustebęs ne dėl to, kad A. Youngas pelnė tokį įvartį, bet dėl to, kad Paulis Pogba jam leido atlikti šį smūgį.

"Ashley atlieka panašius smūgius ir per trenirutoes, todėl buvo gerai, kad jis turėjo pasitikėjimo atlikti šį smūgį", - kalbėjo J. Mourinho.

"Buvau nustebęs tik tai, kad Pogba jam leido atlikti šį smūgį. Nepaisant savo amžiaus, Ashley žaidžia geriau nei bet kada ir aš negaliu būti dar laimingesnis matydamas jį taip žaidžiantį", - pridūrė strategas.

A. Youngo baudos smūgis:

J. Mourinho reakcija po minėto smūgio: