J. Mourinho apie konfliktą su P. Pogba: nešnekėkite mėšlo

"Manchester United" strategas Jose Mourinho atsikirto britų žiniasklaidoje sklandantiems gandams apie jo konfliktą su Pauliu Pogba.

Už tuomet rekordinę 89 mln. svarų sterlingų sumą atvykęs prancūzas turėjo tapti ryškiausia "raudonųjų velnių" žvaigžde, tačiau neseniai treneris jį buvo palikęs ant suolo, o pastarosiose dvejose rungtynėse saugas buvo pakeistas.

Būtent dėl šių sprendimų ir pasirodė kalbos apie pašlijusius jųdviejų santykius.

"Kai jūs sakote "daug spekuliacijų", turėtumete sakyti "daug melo", nes aš sutinku ir Paulis sutinka, kad pastaruosius kelis mačus jis nežaidė gerai. Bet tai yra viskas", - paklaustas apie konfliktą atrėžė Mourinho.

"Tai yra mano ir žaidėjo problema. Didžiulis melas, kad mūsų santykiai nėra geri, didžiulis melas, jog mes nekomunikuojame, didžiulis melas, kad nesutinkame su jo pozicijomis bei jo įsiliejimu į komandos dinamiką."

"Taigi, būkite objektyvūs ir sakykite tai, ką žino visi - pastarojoje poroje susitkimų jis nežaidė gerai. Taškas. Istorijos pabaiga. Dabar tai yra mano bei Paulio problema, kurią turime išspręsti ir pagerinti jo pasirodymų lygį."

Spaudoje taip pat dažnai buvo rašoma, jog nesutarimai kyla būtent dėl pozicijos, kurią aikštėje tenka užimti Pogba.

"Norėčiau, kad man pasakytumėte, kokioje pozicijoje Pogba žaidė prieš "Newcastle", - pridūrė Mourinho.

"Kas nors nori man pasakyti? Gerai, aikštės viduryje, bet ar mes žaidėme su vienu šeštuoju numeriu ir dviem aštuntaisiais, ar su dviem šeštaisiais bei vienu dešimtuoju?"

"Mes žaidėme su vienu šeštuoju ir dviem aštuntaisiais. Žaidėme su Matičiumi kaip šeštuoju, Lingardu Matičiaus dešinėje ir Pogba kairėje."

"Ar žinote, kokia yra Pogba mėgstamiausia sistema? 4-3-3. Ar žinote, jog Pogba mėgstamiausia sistema yra 4-3-3? Aštuntasis kairėje - taigi, yra lengva, sąžininga bei objektyvu sakyti, kad Paulis prieš "Newcastle" gerai nežaidė, bet neleiskit žmonėms skaityti to, kas yra netiesa."

"Jums moka už tai, jog analizuotumėte ir aiškintumėte žaidimą. Nešnekėkite mėšlo."

Mourinho auklėtiniai "Newcastle United" nusileido rezultatu 1-0 ir dabar trečiąją vietą užimantį "Liverpool" lenkia tik dviem taškais.