J. Mourinho: gyvenimas Mančesteryje yra tragedija

"Manchester United" treneris Jose Mourinho gyvenimą naujajame mieste apibūdino kaip nedidelę tragediją. Jis šiuo metu yra apsistojęs "Lowry" viešbutyje, kuomet jo šeima liko Londone.

Kadangi portugalas iš "Chelsea" klubo buvo atleistas, dabar jam teks pratintis prie Mančesterio ypatumų.

"Realybė tokia, kad mano dukrai kitą savaitę sueis dvidešimt. Po kelių mėnesių mano sūnui bus septyniolika. Jie gyvena labai stabiliai... universitetas Londone, futbolas Londone, draugai", - Mourinho pasakojo Sky Sports.

"Jie yra tokiame amžiuje, kai nebegali manęs sekioti kaip anksčiau. Taigi, šeima pirmą kartą gyvena kitaip. Mes stengiamės tai pajusti, bandome įžvelgti evoliuciją savo jausmuose bei žiūrėti, kaip galima susitvarkyti su situacija."

"Visgi, galbūt man pavyks gauti gerą butą... ne vieną iš tų milžiniškų namų, kuriuos, anot spaudos, aš ketinu pirkti. Niekada to nepirksiu! Vis dėlto, jeigu rasiu gerą butą su patogiu garažu, galbūt taip ir padarysiu - bet aš nemoku gaminti!"

Tiesa, nors šeima artimiausiu metu prie jo prisijungti neketina, strategas nebūtinai jaučiasi vienišas, nes aplink viešbutį nuolat sukiojasi paparacai.

"Paparacų istoriją žinote. Tai puiku viešbučiui ir drabužių prekiniam ženklui, kuris mane remia, nes jie yra čia kiekvieną dieną."

"Viešbučio pavadinimą žino visi. Kiekvienas taip pat žino naujausius to prekinio ženklo produktus, taigi, jiems visa tai yra nuostabu."

"Man tai yra šiokia tokia tragedija, nes kartais noriu šiek tiek pasivaikščioti, bet negaliu. Tiesiog noriu pereiti per tiltą ir apsilankyti restorane. To daryti negaliu, taigi, yra tikrai blogai."

"Visgi, turiu savo programėles bei taip pat galiu užsisakyti maisto, ką kartais ir darau."