J. Mourinho: H. Mkhitaryanui nėra vietos ant atsarginių suolo

Vyriausiasis "Manchster United" treneris Jose Mourinho bandė paaiškinti situaciją, kodėl Henrikhas Mkhitaryanas jau ne vieną ir du kartus nėra įtraukiamas į komandos paraišką.

"Raudonieji velniai" vakar Anglijos "Premier" lygoje minimaliu skirtumu nukovė "Bournemouth". Armėno pamatyti komandos paraiškoje ir vėl nebuvo galima.

H. Mkhitaryanas gana sėkmingai pradėjo sezoną ir buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas, tačiau po pralaimėjimo prieš "Chelsea" armėnas buvo paliktas komandos užribyje ir dabar nuo lapkričio pradžios yra sužaidęs vos 19 minučių "Premier" lygoje.

J. Mourinho teigia, kad paprasčiausiai H. Mkhitaryanui nėra vietos net ant atsarginių suolo. Portugalas įsitikinęs, kad likę šeši žaidėjai yra šiuo metu svarbesni komandai.

"Ant suolo galiu turėti tik šešis žaidžiančius futbolininkus. Aš noriu, kad ant atsarginių suolo būtų šioks toks balansas tarp žaidėjų", - spaudos konferencijoje sakė J. Mourinho.

"Aš turiu du gynėjus ir Daley Blinda, kuris gali rungtyniauti keliose pozicijose. Taip pat turiu Ashley Youngą, kuris pridengia krašto puolėjo ir gynėjo pozicijas.

Taip pat turiu Anderį Hererrą kaip saugą, Zlataną, kuris žaidžia puolime bei Marcusą Rasfordą kaip antrąjį snaiperį ir krašto puolėją. 

Žaidžiau su Mata, Lingardu ir Martialu. Jeigu turėčiau Mkhitaryaną, reikštų, kad negalėčiau turėti vieną iš šių trijų žaidėjų. Manau, kad visi jie šiuo metu yra verčiausi žaisti startinėje sudėtyje", - kalbėjo J. Mourinho.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...