J. Mourinho ilgisi Čempionų lygos ir tikisi ten sugrįžti kitą sezoną

Vyriausiasis "Manchester United" strategas Jose Mourinho sutinka, kad nedalyvavimas UEFA Čempionų lygoje tiek jam, tiek "raudonųjų velnių" klubui yra skaudus, tačiau šį sezoną darys viską, kad ten sugrįžtų.

J. Mourinho kartu su "Man Utd" šį sezoną varžosi UEFA Europos lygos turnyre ir jame sėkmingai įveikė grupių etapą. Strategas pripažįsta, kad Čempionų lygos futbolo jis pasiilgsta, o "Man Utd" visada liks klubu, kuris priklausys šiam turnyrui.

"Asmeniškai, aš tikrai ilgiuosi Čempionų lygos", - sakė du kartus šiame turnyre triumfavęs strategas. - Aš tapau jauniausiu treneriu, kuris šiame turnyre pasiekė 100 rungtynių. Kiekvieną kartą, kai nežaidžiu Čempionų lygoje, aš jaučiuosi nepatenkintas".

"Tačiau nėra jokių abejonių, kad "Man Utd" yra svarbesnis už mano interesus. Svarbiausia tai, kad visi žino, jog "Man Utd" visada priklauso Čempionų lygai.

Mes darome viską, kad kitą sezoną šiame turnyre rungtyniautume. Turime dvi galimybes tai padaryti: užimti tinkamą poziciją "Premier" lygoje arba triumfuoti Europos lygos turnyre. Tai pasiekti nėra lengva, bet mes ties tuo dirbame", - užbaigė J. Mourinho.

Šiuo metu Mančesterio klubas dar negali jaustis tvirtais dėl galimo sugrįžimo į Čempionų lygą, nes po 22-iejų turų Anglijos "Premier" lygoje užimama tik šeštoji pozicija.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...