J. Mourinho įsiutęs, kad G. Southgate‘as privertė P. Jonesą žaisti su nuskausminamaisiais

Jose Mourinho yra itin įpykęs ir tikrai nesiruošia gražiai kalbėti apie Anglijos rinktinės vyriausiąjį trenerį Garethą Southgate‘ą.

Anglijos rinktinės draugiškose rungtynėse su Vokietija aikštėje pasirodė Philas Jonesas, kuris buvo patyręs šlaunies traumą. Situacija pablogėjo ir po 15 minučių gynėjas buvo pakeistas.

Pats „Manchester United“ strategas buvo itin supykęs, kadangi gynėjui buvo suleistos šešios nuskausminamųjų dozės.

„Treneriu esu nuo 2000-ųjų metų ir per 17 metų niekada nesu matęs, kad bet kokiam žaidėjui būtų suleisti nuskausminamieji, kad jis galėtų žaisti draugiškose rungtynėse. Niekada, niekada.

Aš nesu angelas, mano žaidėjai taip pat yra žaidę su nuskausminamaisiais, tačiau tai buvo oficialios rungtynės, labai svarbios rungtynės ir tikrai ne draugiškos. Šešios nuskausminamųjų dozės, kad žaisti draugiškas...

Niekada apie tai nesu girdėjęs. Tačiau Philas Jonesas tiek jų ir turėjo, prieš pat rungtynes ir tada po 15 minučių buvo pakeistas, o dabar jau jis negali žaisti mums. Jis nejautė gerai per apšilimą. Ir tarp apšilimo ir rungtynių, jam buvo suleistos penkios nuskausminamųjų dozės“, - piktinosi J. Mourinho.

Skelbiama, kad P. Jonesas gali nežaisti apie tris savaites.