J. Mourinho: "Man City" turėtų būti tarp stipriausiųjų ketverto

"Manchester United" vairininkas Jose Mourinho mano, kad "Manchester City" nėra jų tiesioginiai konkurentai dėl vietos "Premier" lygos ketverte. Mourinho yra įsitikinęs, kad dėl ketvirtosios vietos, kuri gali tapti  bilietu į Čempionų lygą kovos "Arsenal", "Liverpool" ir "Man United" ekipos.

Po nulinių lygiųjų Mančesterio derbyje, "Man United" yra penktoje vietoje su 64 taškais, "Man City" ketvirti su 65, o "Liverpool" trečioje vietoje su 66, tačiau yra sužaidusi vienomis rungtynėmis daugiau už Mančesterio klubus. 6-oje vietoje esanti "Arsenal" ekipa turi 60 taškų savo sąskaitoje, tačiau yra vienomis rungtynėmis mažiau sužaidusi už "Man United" ir "Man City" ir dvejomis mažiau už "Liverpool" ekipą.

"Manau, kad "Man City" tikrai finišuos tarp keturių stipriausiųjų. Žiūrint į tai, kokios rungtynės jiems liko, tikiu, kad jie tikrai ten bus", - kalbėjo "Man United" vairininkas Mourinho, - "mano manymu kova vyks tarp mūsų "Arsenal" ir "Liverpool". Mes tikrai mėginsime, bet realybė yra tokia, kad mūsų laukia Europos lygos pusfinalis ir taip pat daugelis žaidėjų mums negali padėti. Žaisime su tuo ką turime, tačiau kausimės iš paskutiniųjų, kol tai bus matematiškai neįmanoma", - pridėjo Mourinho.

Jau sekmadienį "raudonieji velniai" namuose priims "Swansea" ekipą prieš kelionę į Ispaniją, kur bus žaidžiamas pirmas pusfinalio susitikimas su "Celta Vigo" ekipa.