J. Mourinho: "Man City" yra favoritai būti stipriausiųjų ketverte, ne "Man Utd"

„Manchester United“ vairininkas Jose Mourinho uždėjo daugiau įtampos ir spaudimo ant Pepo Guardiolos pečių, teigdamas, jog „Manchester City“ turi geresnius šansus pateikti tarp keturių stipriausių „Premier“ lygos klubų. Mourinho tai akcentavo tuo, jog priešininkams nereikės žaisti Europos rungtynių, kai „raudonieji velniai“ Europos lygos pusfinalyje kaunasi su „Celta Vigo“.

„Manchester City“ ekipa yra ketvirta šiuo metu „Premier“ lygoje ir lenkia tik vienu tašku didžiausius savo konkurentus – „Manchester United“ klubą. Mourinho pabandė suteikti daugiau spaudimo savo varžovams, tačiau ir apsisaugojo su galimais pasiteisinamais: „Jie žais vienas rungtynes per savaitę likusį sezoną, o mes turime pusfinalio rungtynes Europos lygoje, kurios mums yra labai svarbios“, - akcentavo Mourinho.

„Žinoma, vienos rungtynės per savaitę nukelia žaidėjus į aukštesnį lygį, todėl mums nuo to bus tik sunkiau, tačiau mes pamėginsime“, - pridėjo Mourinho. Treneris taip pat atskleidė savo matomą klubo viziją: „Nesvarbu, kas nutiks: iškvosime titulų ar ne. Aš jaučiu, kad šis sezonas yra labai svarbus man, žaidėjams ir klubui. Pasakyčiau, kad  tai gali būti pirmas sezonas iš kitų penkių, šešių ar septynių. Pirmas sezonas iš sėkmingų metų“, - apie ateities sėkmę kalbėjo Mourinho.

„Realybė yra tokia, kad tai tik pirmas sezonas iš daugelio labai sėkmingų, o mes jau laimėjome „Community Shield“ ir „EFL taurę“ ir turime šansų laimėti Europos lygą. Laimėję, galėtume žaisti Europos Super taurėje rugpjūtį. Tai bus tiesiog nuostabu“, - pridėjo Mourinho.