J. Mourinho: "Man United" dar gali triumfuoti "Premier" lygoje

Londono „Chelsea“ treneris Jose Mourinho sako, kad nepaisant jo auklėtinių turimos aštuonių taškų persvaros, „Manchester United“ negalima nurašyti kovoje dėl „Premier“ lygos titulo.

Louiso van Gaalo treniruojama ekipa pastaruoju metu rodo puikią formą ir yra iškovojusi šešias pergales paeiliui.

„Liko dar daug laiko – kol kas sužaista mažiau nei 50 procentų lygos rungtynių,“ – kalbėjo portugalas. „Visi, atsiliekantys ne daugiau, negu 10 taškų, tebekovoja dėl titulo.“

Ateinantį pirmadienį „aristokratai“ stos į kovą su „Stoke City“, kuriam praėjusį sezoną „Britannia“ stadione pralaimėjo rezultatu 3-2.

Šiuo maču prasidės kiek sunkesnis sostinės futbolininkų tvarkaraštis, nes po to seks rungtynės prieš to paties miesto ekipas „West Ham“ bei „Tottenham“ ir „Southampton“ futbolininkus. Mourinho sako, kad jo auklėtiniai puikiai tam pasirengę.

„Tai – keturi mačai per trumpą laiko tarpą, tačiau visi yra toje pačioje padėtyje. Kai kurie žais prieš lengvesnius varžovus, bet taip ištraukti burtai ir nieko negalima pakeisti,“ – aiškino strategas.

„Žaisime tris rungtynes išvykoje: prieš „Stoke“, „Southampton“ ir Londono derbį prieš „Tottenham“, tačiau esame pasiruošę.“