J. Mourinho: "Man United" už pergalę prieš "Tottenham" sulaukia per mažai pagyrų

"Manchester United" treneris Jose Mourinho mano, kad jo auklėtinių pergalė prieš Londono "Tottenham" yra visų pernelyg praleidžiama pro akis.

"Pentinai" savo ruožtu užtikrintai įveikė tiek "Liverpool" tiek pernai stipriausiu Europoje tapusį Madrido "Real", tad portugalas mano, jog "raudonieji velniai" nusipelno pagyrų.

Praėjusią savaitę vykusioje akistatoje su "Tottenham" dalis sirgalių netgi nušvilpė stratego sprendimą prie rezultato 0-0 pakeisti Marcusą Rashfordą, bet vėliau į aikštę žengęs Anthony Martialis įmušė pergalingą įvartį.

"Nenoriu komentuoti (kritikos "Man United" ekipai - red. past.). Jeigu sutikčiau komentuoti, dirbčiau ne savo darbą. Kartais aš manau, kad galėčiau ar man net reikėtų atvėsti, o kartais man to tikrai reikia, tačiau aš taip nemanau", - Mourinho kalbėjo prieš savaitgalį vyksiančią dvikovą su Londono "Chelsea".

"Žinau, kad dėl vienos ar kitos priežasties tai yra kitoks analizės būdas. Panašūs pasirodymai kai kuriems klubams yra magiški, nuostabios taktikos pavyzdžiai ir neįtikėtino žaidėjų atsidavimo įrodymas, kuomet tokie patys kitų komandų pasirodymai yra nužvelgiami negatyviai."

"Visgi, jei atvirai, tai yra tik pavyzdys. "Spurs" įveikė "Liverpool" bei Madrido "Real", tačiau "Tottenham" nepasižymėjo prieš "Manchester United", taigi, mano žaidėjai nusipelno bent šiek tiek pagyrų."

Mourinho kariaunos akistata su "Chelsea" sekmadienį prasidės 18 val. 30 min. Lietuvos laiku.